GET PANDAI APP NOW

PandaiProgram

Say Hello to PandaiBot!

Ceria
Comel
Boleh terbang
Suka belajar di Pandai

Korang kenal tak siapa ni?

Ya, tepat tekaan semua! Katakan โ€˜Haiโ€™ kepada Pandai Bot ๐Ÿ˜†๐Ÿค–

Pandai Bot, atau P-Bot ni ialah kawan baru kita di Pandai. Dia memang sentiasa bersemangat untuk belajar dan mengulangkaji, lagi-lagi bila bersama-sama dengan anda semua di Pandai. Lepas ni, makin best lah kan, sebab dah ada study buddy. ๐Ÿ“–

Jom kita sama-sama sambut mesra pelancara P-Bot dengan menonton video premiere-nya diย  Youtube Pandai Official. Dalam video ni, P-Bot memperkenalkan dirinya dengan menunjukkan emosi-emosi dan riak wajahnya yang berbeza-beza – saja, nak berkongsi!

Terus semangat, budak pandai!

Log in atau daftar di www.pandai.org di web

Muat turun aplikasi Pandai sekarang di Google Play atau App Store.

Jangan lupa ikuti Pandai di media sosial juga!

FB: @pandaiofficial
Instagram:@pandaiofficial
Twitter: @pandaiofficial
Tiktok: @pandaiofficial
Blog: blog.pandai.org

#senangjenakpandai

Related posts
PandaiProgram

BRAIN BUSTER CHALLENGE: Unlock Your Mind and Solve The IMPOSSIBLE!

PandaiProgram

Pandai Nak Bagi Duit Raya RM100 - Ceria Ramadan Raya is BACK!

Articles

Jadual Waktu Solat bagi Bulan Ramadan 1443H / 2024M

CorporateNewsPandai

Pandai Partners With MCPA To Empower Youth for Work Readiness!