GET PANDAI APP NOW

Pandai

What’s New on January 2021 : “Report Card”

Belajar Dari Rumah Pun Boleh Ada Report Card?

“Sekolah tak buka?…Pembelajaran anak melalui online? “TAK TAHU LAH anak-anak faham ke tak! Merisaukan lah!”

Ibu-ibu, bapa-bapa, guru-guru dan pelajar-pelajar sekalian. Dah tak perlu runsing lagi pikir jalan macam mana nak kenal pasti pencapaian anak-anak dan pelajar sepanjang pembelajaran online ni. Diorang ni sebenarnya faham ke tidak? Meh sini Team Pandai nak bagitahu…

Team Pandai sangat memahami bahawa ramai ibu bapa kat luar sana tertanya-tanya ada ke satu sistem teknologi pendidikan yang boleh bantu anak-anak mereka meningkatkan kefahaman semasa musim pembelajaran online ni?

ANAK-ANAK TAK FOKUS, CEPAT MENGANTUK, TIADA JAWAPAN & PENERANGAN LENGKAP? TAK TAHU ANAK-ANAK NI FAHAM SEPANJANG BELAJAR ONLINE?

Dengan feature ‘Report Card’ atau kad laporan ini para ibu bapa dan pelajar sendiri boleh kenal pasti dekat mana kelemahan yang mereka tak dapat kuasai. Analisis di dalam ‘report card’ ni pun sangat detail dan menarik! Adik-adik mesti lagi excited bila dapat tengok ‘report card’ mereka dengan lebih terperinci. Hehe

Kat sini, kami akan kongsikan kepada anda semua tentang ‘details analisis report card’ untuk subjek yang telah pelajar jawab. Sebagai contoh bagi subjek;

English



Sains

Pandai.org merupakan platform pembelajaran secara interaktif dalam membantu pelajar untuk mengulangkaji pelajaran dan membuat latih tubi secara berterusan. Malah, dapat memantau prestasi mereka dan mencapai gred yang lebih baik bagi setiap subjek.

Dengan adanya ciri terbaru Report Card ini, mesti pelajar lebih bersemangat untuk belajar kan? Selamat belajar dengan menggunakan Pandai! Dan jangan lupa untuk
FOLLOW, LIKE dan SHARE di 

FACEBOOK: @pandaiofficial

INSTAGRAM: @pandaiofficial

#SENANGJENAKPANDAI

Related posts
ArticlesPandai

Children Need To Be Disciplined In Better Ways

ArticlesPandaiProgram

Get 7 Days Of Free Access To Live Tuition!

ArticlesPandai

Free 6-Month Subscription To Pandai Premium For 200 Students!

Program

Pandai Colouring Contest 2022 #MalaysiaSejiwa Tamat! Tahniah buat semua pemenang.