GET PANDAI APP NOW

PandaiProgram

Dapatkan Lencana Edisi Terhad sempena #PandaiAnakMalaysia!

Merdeka! Merdeka! Merdeka!

Bulan perayaan yang bermakna bagi semua rakyat Malaysia 🤩

Dan sempena sambutan online tahun ini, semestinya cara yang terbaik adalah bersama Pandai App!

Jom sertai Merdeka Challenge bersama-sama sepanjang kempen #PandaiAnakMalaysia tahun ini 😎

Ya, ini adalah sebuah cabaran! Dan kalau dah ada cabaran, mesti ada ganjarannya!

Semua skor anda yang terkumpul sepanjang 17 Ogos – 17 September 2021 akan menyumbang kepada peluang anda untuk mendapat Lencana Edisi Terhad Merdeka 😲

Daripada jumlah 5 lencana, yang sudah diterbitkan adalah:

Cantik kan!!

Siapa dah dapat lencana-lencana tu? Angkat tangan

Tahniah yaa. Yang dapat lencana Bunga Raya tu mesti hebat! Yang dapat lencana Jalur Merah & Putih, laaagi hebat!

Haa kenapa saya kata macam tu? Sebab…

Lencana Bunga Raya adalah lencana umum. Cabaran untuk mendapatkannya berlangsung sepanjang program empat minggu ni. Users hanya perlu mengumpulkan 250 skor dari sekarang hingga 17 September. Senang je kan?

Yang mencabar sikit adalah lencana-lencana mingguan, macam lencana Jalur Merah & Putih. Untuk memperolehkannya, user perlu mengumpul sekurang-kurangnya 100 skor sebelum minggu berkenaan berakhir.

Okay.. Untuk senang sikit nak fahamkan, ini adalah senarai lencana dan syarat-syarat untuk mendapatkannya 😄👍

Atau, boleh tengok page lencana di Pandai App

Menarik kan?

Cuba tengok cabaran untuk lencana Minggu ke-4. Skor yang perlu dikumpulkan banyak sikit. Kenapa ya?

Ini sebab lencana Minggu ke-4 adalah yang paling istimewa dan grand sekali!

Semua lencana minggu lain sebenarnya adalah petunjuk atau hint kepada lencana Minggu ke-4 tu. Jadi, sambil-sambil kumpul lencana, bolehlah cuba teka apakah lencana yang unik tu. Anda ada idea? Kalau ada, tinggalkan comment dekat Facebook atau Instagram kami ok! 😉

Best kan? Macam main game pulak ada challenge-challenge ni 😝

Nak tambah lagi best? Setiap minggu, kami akan post semua username yang dapat menyelesaikan cabaran mingguan. Yayy dapat shoutout!

Nak lagi lagi best? Sudahlah dapat lencana edisi terhad (di mana orang yang lambat takkan dapat pamerkan dekat profil macam kita), dapat shoutout dekat social media, tapi yang paling bestnya, kalau dah kumpul banyak-banyak skor untuk Merdeka Challenge ni, mestiii ranking korang dekat Monthly Leaderboard pun akan cepat je naik!

Fuhhh. Banyak betul kelebihan buat Merdeka Challenge ni kan? Hehehe

Sooo… jangan tunggu-tunggu dah okay! The clock is ticking!

Jom mulakan Merdeka Challenge sekarang!

Jangan lupa bagitahu semua kawan-kawan yang lain dan gunakan hashtag #PandaiAnakMalaysia ya!

Nak maklumat lanjut tentang program-program lain sepanjang #PandaiAnakMalaysia? Tekan sini.

Log in atau daftar di www.pandai.org di web

Muat turun aplikasi Pandai sekarang di Google Play atau App Store.

Jangan lupa ikuti Pandai di media sosial juga!

FB: @pandaiofficial
Instagram:@pandaiofficial
Twitter: @pandaiofficial
Tiktok: @pandaiofficial
Blog: blog.pandai.org

#senangjenakpandai

Related posts
PandaiProgram

Program Cuti Sekolah 2024: Aktiviti Seisi Keluarga! Pandai Carnival

ArticlesPandai

Bersedia untuk Back-To-School dengan Seminar Permulaan Baru 2024!

NewsPandai

Meet Ask PBot: Your Ultimate Study Buddy in Pandai!

ArticlesPandai

Mengenal Potensi Anak-Anak: Mengapa Ini Penting?