GET PANDAI APP NOW

PandaiProgram

Sambut Bulan Kebangsaan dengan #PandaiAnakMalaysia

Bulan Kebangsaan tahun ini tak semeriah sebelum ni, kan? 😞

Mesti anda semua sama seperti kami – merindukan sambutan kemerdekaan bersama. Memang terasa semangat kesatuan itu dahulu kan; apabila jalan raya dihiasi dengan kereta-kereta yang penuh dengan Jalur Gemilang; anak-anak pula menghentak kaki dengan sepenuh hati sambil menyanyikan β€œTanggal 31”…πŸ‡²πŸ‡Ύ

Haihhh… rindunya!😍

Tak mengapa, jangan sedih! Walaupun kita jauh secara fizikal, zaman sekarang ni, apa je yang tak boleh buat online, kan?

Sebab itulah, sempena Bulan Kebangsaan tahun ini, Pandai Team melancarkan kempen…

#PandaiAnakMalaysia! 🌺

Dari 17 Ogos hingga 17 September, nantikan pelbagai aktiviti dan program yang bertemakan Semangat Anak Malaysia untuk semua pelajar sekolah rendah dan menengah!

[1] MERDEKA SPECIAL PROMOTION

Merdeka Promo & Special Gifts
Harga yang paling murah yang tak akan kembali semula!
Dapat hadiah pula tu! (Rujuk poster di atas πŸ˜‰)

Hanya sehingga 31 Ogos 2021. Jangan terlepas!
Maklumat Lanjut


[2] KUIZ KEMERDEKAAN

Kuiz Kemerdekaan
Jom uji pengetahuan masing-masing tentang negara kita, Malaysia ✨

Yang mana satu ranking anda?
🌺 25 : Negarawan terulung
🌺 20-24 : Negarawan
🌺 15-19 : Pencinta Negara
🌺 10-14 : Rakyat Patriotik
🌺 5-9 : Rakyat Prihatin
🌺 0-4 : ????

Kuiz ini terbuka kepada semua orang! Kongsikan link di bawah dengan semua kenalan anda ya πŸ‘‡
Jawab Kuiz Kemerdekaan Sekarang!

Nak jawab kuiz lain?
Pengguna Pandai boleh cuba Kuiz Kenali Malaysiaku juga!


[3] MERDEKA CHALLENGE DI PANDAI APP

Merdeka Challenge di Pandai App
Lencana edisi TERHAD sempena Bulan Kebangsaan!
Hanya untuk mereka yang menyelesaikan cabaran di Pandai App 😎
Kumpul skor yang ditetapkan untuk lencana baru setiap minggu
Sambil meneka lencana misteri yang paling istimewa pada minggu yang terakhir
Apabila tercapai, kejayaan anda akan dipaparkan di profil selamanya 😳

Maklumat Lanjut
Mulakan Merdeka Challenge Sekarang!


[4] PANDAI COLOURING CONTEST

Pandai Colouring Contest
Terbuka kepada semua pelajar sekolah rendah dan menengah!

Serlahkan kreativiti anda dan anda berpeluang untuk memenangi hadiah utama kami:
Samsung Galaxy Tab S 8.5”

Penghantaran kerja seni adalah melalui post anda di media sosial.
Jangan lupa follow dan tag @Pandai Official dan #PandaiAnakMalaysia ya!
Daftar Sekarang!
Maklumat Lanjut

Semuanya untuk anda semua! Mesti anda dah rasa seakan-akan ada hadiah yang memanggil anda kan?

Adakah ia lencana edisi terhad? Atau Samsung Galaxy Tab? Atau Wireless Earbuds?

Go for it, now! Jangan tunggu-tunggu lagi πŸ˜†

Jangan lupa untuk ikuti kami di media sosial untuk sentiasa mendapat update terkini.

Dan, gunakan hashtag rasmi kempen ini, #PandaiAnakMalaysia untuk apa-apa sahaja yang berkaitan, ya?

Terima kasih! Semoga Bulan Kebangsaan tahun ini adalah bermakna bagi anda semua.

Semangat #PandaiAnakMalaysia! 😍

Log in atau daftar di www.pandai.org di web

Muat turun aplikasi Pandai sekarang di Google Play atau App Store.

Jangan lupa ikuti Pandai di media sosial juga!

FB: @pandaiofficial
Instagram:@pandaiofficial
Twitter: @pandaiofficial
Tiktok: @pandaiofficial
Blog: blog.pandai.org

#senangjenakpandai

Related posts
PandaiProgram

Program Cuti Sekolah 2024: Aktiviti Seisi Keluarga! Pandai Carnival

ArticlesPandai

Bersedia untuk Back-To-School dengan Seminar Permulaan Baru 2024!

NewsPandai

Meet Ask PBot: Your Ultimate Study Buddy in Pandai!

ArticlesPandai

Mengenal Potensi Anak-Anak: Mengapa Ini Penting?