GET PANDAI APP NOW

ArticlesPandai

Kemaskini Tahun Gred Sempena Tahun Sekolah Yang Baru!

Hi budak pandai!

Selamat kembali ke sekolah!

Nak tanya ni, korang dah tukar tahun gred korang dah untuk tahun ni?

Jika belum, pastikan tahun gred korang telah dikemaskini untuk menghadiri kelas tuisyen Pandai, membuat ulangkaji dan melakukan persediaan untuk peperiksaan mengikut tahun gred masing masing.

Senang je nak tukar tahun gred ni!

Cara cara seperti di bawah :

  1. Klik pada pilihan “akaun saya” di menu navigasi.
  2. Klik pada “profil saya” .
  3. Di kotak tahun gred, pilih tahap yang diinginkan.
  4. Tekan butang “kemaskini”.

Untuk tutorial video, klik butang “play” di bawah :

Mudah sahaja kan? Tunggu apa lagi? Ajaklah rakan rakan lain yang belum menukar tahun gred untuk kemaskini sekali! 😉

Log in atau daftar di www.pandai.org di web

Muat turun aplikasi Pandai sekarang di Google Play atau App Store.

Jangan lupa ikuti Pandai di media sosial juga!

FB: @pandaiofficial

Instagram:@pandaiofficial

Twitter: @pandaiofficial

Tiktok: @pandaiofficialBlog: blog.pandai.org

Related posts
PandaiProgram

Program Cuti Sekolah 2024: Aktiviti Seisi Keluarga! Pandai Carnival

ArticlesPandai

Bersedia untuk Back-To-School dengan Seminar Permulaan Baru 2024!

NewsPandai

Meet Ask PBot: Your Ultimate Study Buddy in Pandai!

ArticlesPandai

Mengenal Potensi Anak-Anak: Mengapa Ini Penting?