GET PANDAI APP NOW

ArticlesPandai

Kemaskini Tahun Gred Sempena Tahun Sekolah Yang Baru!

Hi budak pandai!

Selamat kembali ke sekolah!

Nak tanya ni, korang dah tukar tahun gred korang dah untuk tahun ni?

Jika belum, pastikan tahun gred korang telah dikemaskini untuk menghadiri kelas tuisyen Pandai, membuat ulangkaji dan melakukan persediaan untuk peperiksaan mengikut tahun gred masing masing.

Senang je nak tukar tahun gred ni!

Cara cara seperti di bawah :

  1. Klik pada pilihan “akaun saya” di menu navigasi.
  2. Klik pada “profil saya” .
  3. Di kotak tahun gred, pilih tahap yang diinginkan.
  4. Tekan butang “kemaskini”.

Untuk tutorial video, klik butang “play” di bawah :

Mudah sahaja kan? Tunggu apa lagi? Ajaklah rakan rakan lain yang belum menukar tahun gred untuk kemaskini sekali! 😉

Log in atau daftar di www.pandai.org di web

Muat turun aplikasi Pandai sekarang di Google Play atau App Store.

Jangan lupa ikuti Pandai di media sosial juga!

FB: @pandaiofficial

Instagram:@pandaiofficial

Twitter: @pandaiofficial

Tiktok: @pandaiofficialBlog: blog.pandai.org

Related posts
PandaiProgram

FINALIST ANNOUNCEMENT & ANSWER REVEAL! - Brain Buster Challenge 2024

PandaiProgram

BRAIN BUSTER CHALLENGE: Unlock Your Mind and Solve The IMPOSSIBLE!

PandaiProgram

Pandai Nak Bagi Duit Raya RM100 - Ceria Ramadan Raya is BACK!

Articles

Jadual Waktu Solat bagi Bulan Ramadan 1443H / 2024M