GET PANDAI APP NOW

Articles

Nafi meniru. Amirul tegas hanya guna apliksi Pandai untuk belajar semasa PKP

“Saya tak pasti ini betul ke tipu – anak-anak makin suka belajar! Alhamdulillah!” – Puan Liyana, ibu 3 orang anak, terpegun selepas memuat turun aplikasi Pandai.

Kuantan: Seorang usahawan wanita berusia 39 menggunakan Pandai Parent untuk memantau aktiviti & pencapaian anaknya dalam pembelajaran. Ini kerana, Puan Liyana berasa pelik dengan sikap anaknya yang makin suka belajar menggunakan aplikasi Pandai. 

“Mujur Pandai ada menawarkan sistem percuma untuk ibu-bapa juga. Boleh la saya tahu pencapaian dan progress anak ketika membuat latihan di Aplikasi Pandai!”- Puan Liyana,  Peniaga baju

Amirul, Tingkatan 5

Walaupun sibuk dengan perniagaan atas talian, beliau tidak perlu risau lagi kerana Pandai Parent membolehkan beliau sentiasa memantau aktiviti anaknya dalam pembelajaran.  Tambahan pula latihan yang disediakan di dalam Pandai berpandukan silibus KPM, selesai sahaja sesi kelas online PdPR, anaknya suka betul menguji kefahaman dirinya di Pandai. Jawapan & penerangan turut disediakan!

Anda ibu bapa prihatin seperti Puan Liyana? Muat turun aplikasi Pandai untuk anak anda juga di Google Playstore atau Apple Store. Atau terus layari ke laman web utama Pandai iaitu www.pandai.org untuk mendapatkan keterangan dengan lebih lanjut.

Dan jangan lupa untuk FOLLOWLIKE dan SHARE di

FB: @pandaiofficial
Instagram:@pandaiofficial
Twitter: @pandaiofficial
Tiktok: @pandaiofficial
Blog: blog.pandai.org

Laman Web: www.pandai.org

#senangjenakPandai

Related posts
PandaiProgram

Program Cuti Sekolah 2024: Aktiviti Seisi Keluarga! Pandai Carnival

NewsPandai

SKOR SPM 2023: Latihan dan Soalan Spot & Ramalan

Articles

5 Studying Methods to Enhance Your Learning Journey!

Articles

How to be More Involved in Your Child's Education