GET PANDAI APP NOW

Pandai

New Feature: Pandai Tutor

Hello! Selamat kembali ke PdPR 😃

Seronok tak cuti sekolah kali ni? Anda semua buat aktiviti apa di rumah?

Kami berharap, seminggu yang lalu ni, waktu ulangkaji dan kerja rumah anda diselitkan dengan hobi-hobi dan perkara-perkara yang merehatkan minda. Keseimbangan antara waktu belajar dan rehat tu penting tau! Kalau nak belajar dengan efektif… tak boleh stress-stress 😜

Haa.. Sebab itulah Pandai keluarkan satu feature baru…

Memperkenalkan…Pandai Tutor!

Perlukan penerangan lebih tentang soalan kuiz atau kerja sekolah?

Nak berbincang dengan seseorang tentang topik yang anda tak faham?

Nak tahu lebih lanjut tentang pertandingan seperti Kangaroo Maths?

Atau apa-apa saja?

Pandai Tutor sedia membantu!

Dari pukul 8AM – 10PM setiap hari, online tutor Pandai bersedia untuk menjawab apa saja persoalan anda. Anda boleh berbual dan berbincang dengan Pandai Tutor secara live tau!

Caranya mudah je… Selepas dah log in, pergi je dekat home page dan tekan Pandai Tutor Chat Card.

Selepas dah click situ, anda akan dibawa ke ruangan chat bersama live online tutor kami. Kemudian, kenalkan diri dan terus mulakan!

Senang je kan 😆

Feature ini adalah khas untuk pelajar sekolah rendah yang menggunakan Pandai Premium, dan akan berlangsung daripada 17 Julai sehingga 15 Ogos 2021.

Pandai Tutor dicipta supaya dapat membantu para pelajar dalam sesi ulangkaji, dengan menjadi satu solusi yang cepat, tepat dan cekap bagi apa-apa persoalan. Dengan itu, motivasi pelajar sewaktu PdPR dapat digalakkan, lantas meningkatkan kualiti pembelajaran individu dalam jangka masa panjang.

Best kan? Mesti dah terfikir nak tanya tentang homework yang baru dapat tu 😉

Talk to Pandai Tutor now, ok!

Log in atau daftar di www.pandai.org di web

Muat turun aplikasi Pandai sekarang di Google Play atau App Store.

Jangan lupa ikuti Pandai di media sosial juga!

FB: @pandaiofficial
Instagram:@pandaiofficial
Twitter: @pandaiofficial
Tiktok: @pandaiofficial
Blog: blog.pandai.org

#senangjenakpandai

Related posts
Pandai

New Feature: Public Profile

Pandai

What’s New on July: ‘Discussion’ Ruangan Berbincang buat Pengguna Pandai

Pandai

What’s New on July: Simpan soalan penting dengan Bookmark!

Pandai

What's New on June: Latih diri menjawab Peperiksaan Pertengahan Tahun di Pandai.