GET PANDAI APP NOW

Pandai

Pandai Parents: Goals and Rewards

“Seronoknya nak study hari ni! Terima kasih Mak dan Ayah!” 😊

Fuhh… Senang je rasa apabila anak-anak bersemangat untuk buat ulangkaji sendiri, kan? Mengikut kadar dan subjek yang tepat pula tu!

Anda pun nak berikan motivasi kepada anak anda untuk belajar? Jom gunakan ciri terbaru Pandai Parents!

Seperti anda tahu, Pandai Parents dilancarkan bagi membantu ibu bapa meneliti perkembangan pembelajaran anak-anak dengan lebih mudah dan berkesan. Lagi-lagi dengan feature tetapan gol yang terkini ini; kami pasti ia akan menaikkan semangat anak-anak dan ibu bapa!

Ciri Goals and Rewards ini membolehkan ibu bapa untuk menetapkan sasaran dan ganjaran peribadi. Maksudnya, semua butiran tentang sasaran dan ganjaran yang ingin ditetapkan 100% terpulang pada anda!

Ulangkaji jenis apa?

Subjek apa?

Tarikh akhir bila?

Ganjarannya apa?

Semuanya anda sendiri yang tentukan!

Mengikut sasaran yang pernah dibina, kebanyakkan ibu bapa telah menjanjikan ganjaran kasut dan makanan kepada anak-anak. Tetapi, memandangkan butiran rewards bukan pilihan A, B, C dan boleh ditaipkan sendiri, anda boleh saja kalau nak tetapkan ganjaran mengikut value. Contohnya, satu jam tambahan untuk main game atau anak dikecualikan daripada tugas membasuh pinggan untuk 2 hari.

Selain itu, ciri ini boleh diakses oleh semua pengguna Pandai – tidak kira Premium atau Basic. Cuma bezanya, pengguna Premium boleh menetapkan beberapa sasaran pada satu masa.

Kami membolehkan kelebihan ini kerana kami percaya bahawa ibu bapa paling mengetahui cara untuk memotivasikan anak masing-masing.

Kami juga percaya bahawa feature ini dapat meningkatkan lagi prestasi anak-anak kerana ulangkaji mereka dapat dipantau secara terperinci dan lebih fokus kepada bidang atau kadar yang diperlukan.

Ciri ini memang pelengkap kepada kelebihan Pandai Parents yang dapat mengikuti prestasi anak-anak melalui Kad Laporan.

Untuk maklumat lanjut, sila layari sini: 👇

  1. Pandai Parents tu apa?
  2. Pandai Premium vs Pandai Basic
  3. Promosi (Terhad) untuk Pandai Premium

Log in atau daftar di www.pandai.org di web

Muat turun aplikasi Pandai sekarang di Google Play atau App Store.

Jangan lupa ikuti Pandai di media sosial juga!

FB: @pandaiofficial
Instagram:@pandaiofficial
Twitter: @pandaiofficial
Tiktok: @pandaiofficial
Blog: blog.pandai.org

#senangjenakpandai

Related posts
PandaiProgram

Say Hello to PandaiBot!

Pandai

Pandai Premium: Penstrukturan Semula Ganjaran Syiling

Pandai

Pandai di KOSMO!: Kenali pengasas kami

News

Tarikh operasi institusi pendidikan ikut fasa baharu PPN