GET PANDAI APP NOW

Pandai

Special Offer untuk Peserta Kangaroo Matematik

Tahukah anda, Pandai masih berkolaborasi dengan Pertandingan Kangaroo Matematik Malaysia pada tahun 2021.  

Ya, Pandai menyediakan bahan-bahan persediaan bagi pelajar membuat ulangkaji dan berlatih menjawab kuiz dan soalan-soalan sampel pertandingan Kangaroo Matematik. 

Soalan-soalan di dalam Pandai adalah terdiri daripada soalan pertandingan yang lepas agar memudahkan pelajar ‘familiar’ bagi membuat persediaan dalam pertandingan yang akan berlangsung tidak lama lagi pada bulan April. 

Di dalam pandai, pelajar bukan sahaja dapat mengulangkaji sampel-sampel soalan pertandingan malah pelbagai features yang dapat dinikmati jika melanggan Pandai Premium seperti di bawah:

Menarik, kan? Kalau nak tahu, seramai 200,000 pelajar telah pun berdaftar dengan Pandai. Mereka pun dah belajar menggunakan Pandai di app atau web. 

Pelajar di luar sana jangan risau, Pandai menyediakan dua bahasa untuk pelajar senang menggunakannya dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Malah, pelajar dapat menukar gred bila-bila masa sahaja untuk mengakses soalan-soalan dalam Pandai. Best, Unlimited untuk tukar gred. 

Paling Penting!

Pandai menggunakan sistem Auto-Grading dan setiap semua soalan yang berada di dalam Pandai mempunyai jawapan dan penerangan yang lengkap. Tak perlu nak cari buku untuk rujuk semula. Semua tersedia untuk pelajar Pandai. Nak belajar dengan Pandai pun bila-bila masa dan di mana-mana jua. 

Tak nak cakap banyak! Bagi yang telah pun mendaftar dalam pertandingan Kangaroo Matematik, jangan buang masa dan tenaga untuk cari soalan-soalan di kedai buku atau laman web, mai sini…

Pandai dah sediakan semua. Hanya dengan RM97 untuk langganan setahun!

“Wow, Saya nak lah practice jawab soalan pertandingan!” “Tapi, macam mana yer?”

Ahha! Cara nak dapatkan ni semua. Mudah je awak. Ikuti langkah di bawah

  1. Pergi ke laman web www.kangaroomath.com.my
  2. Klik Preparation with Pandai 

Mudah kan? Apa lagi dapatkan sekarang Pandai Premium.
Pertandingan dah dekat? Tak buat apa-apa preparation? OMG bahaya bahaya.
Jadi, nak ulangkaji dengan pantas dan cepat. Let’s go and subscribe Pandai la!!!

Follow semua media sosial Pandai untuk mendapatkan berita-berita terbaru:

FB: @pandaiofficial
Instagram:@pandaiofficial
Twitter: @pandaiofficial
Tiktok: @pandaiofficial
Blog: blog.pandai.org

#senangjenakpandai

Related posts
Pandai

What’s New on April : Leaderboard mengikut Sekolah

Pandai

What's New on March: Pandai Guru

Pandai

Praktis Soalan Ujian dan Peperiksaan di Hujung Jari

Pandai

Tahniah kepada Pemenang Back To School Photo Contest Pandai!