GET PANDAI APP NOW

Pandai

Kuiz Online Latihan Ulangkaji Percuma di Pandai. Homework online untuk pelajar.

Memandangkan Covid-19 masih melanda dalam negara kita, semua pelajar dan guru perlu bersedia belajar dan menjalankan aktiviti pengajaran dan pembelajaran secara online.
Mesti ibu bapa, guru dan pelajar sendiri runsing keadaan belajar secara online. Bukan sahaja persediaan peralatan gajet perlu dilakukan malah ramai daripada kita dah start mencari mana-mana aplikasi pembelajaran online yang boleh anak-anak mereka guna untuk belajar.

Jadi, nak dapatkan latihan tambahan atau ibu bapa mahupun guru nak gunakan platform yang mudah kepada pelajar untuk ulangkaji?

Hah! Pandai ada ni. Percuma tau! Daftar sahaja percuma di www.pandai.org. 

Setelah anda berdaftar, secara automatik,
Tahniah! Anda adalah salah seorang pengguna Pandai.
Walaupun ianya percuma, kesemua pengguna atau pelajar boleh menjawab soalan kuiz setiap hari yang berbeza mengikut subjek di Pandai tau!
Unlimited nak tukar subjek dan gred dari Tahun 1 hingga Tingkatan 5 tau!!!

Yang best lagi, setiap soalan kuiz ini, akan ada jawapan dan penerangan jawapan yang lengkap.
Tak perlu pelajar susah-susah cari buku teks tak pun nota anda sebagai rujukan pada jawapan. 
Cuba Tengok Contoh Di Bawah ! Soalan dan Jawapan termasuk Penerangan!

Konsep dalam Pandai ni, anda boleh belajar dari kesilapan. Sangat details buat anda

Paling penting setiap kuiz atau soalan dalam Pandai mengikut silibus yang terkini oleh Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM). 

Bukan itu sahaja, untuk Free User dalam Pandai, anda juga dapat menikmati:
– Kuiz Harian Mengikut Subjek
– Auto Marking Jawapan dan Penerangan yang Lengkap
– Menonton Pandai Video
– Dapat melihat analisis pencapaian dalam kad skor
– Mengetahui ranking anda mengikut gred seluruh pelajar di Malaysia

Apa lagi, jom daftar Percuma! 5 Soalan setiap hari bagi setiap subjek!

Jom praktis jawab soalan kuiz di Pandai. Tak perlu bayar pun. Daftar sahaja. Anda boleh jawab dan tukar subjek termasuk gred dari Tahun 1 hingga Tingkatan 5 yang diinginkan. Guru dan Ibu bapa boleh sahaja menyuruh pelajar dan anak-anak mereka jadikan Kuiz di Pandai ini sebagai ‘homework’ di rumah.  Efektif tau!
Boleh jawab di web dan download app Pandai di telefon bimbit. 

Senang sahaja! Jom Jadi Pandai! Macam tu jugak la
#SenangJeNakPandai

Related posts
News

Launch News : Gamified Quizzes Terbaru di Pandai Hari Ini! Launching Today!

Pandai

Pandai Lab 14 : Candle in Jar Experiment

Pandai

Pandai Videos : Belajar Percuma Seperti Dalam Kelas! Online dan Mudah!

Articles

Tips Persediaan Menghadapi Peperiksaan